Home

Inloggen

We hebben genoten van de Koningsspelen op 20 april 2018. Een fijne ontspanning ook voor groep 8 die de centrale eindtoets heeft afgerond.

 

April stond in het teken van o.a.het schoolvoetbaltoernooi. Dankzij de inzet van een paar sportieve moeders werd er vooraf met de kinderen getraind. Met veel plezier werd er gespeeld, waar we dankbaar op terugkijken. Geen beker in de wacht gesleept, maar desondanks een prachtig toernooi.

 

Op 28 maart hadden we onze grote viering die in het teken stond van Pasen. Dat was een muzikaal succes! De kinderen die een instrument konden bespelen mochten paasliederen ten gehore brengen, waarna we samen genoten van kindertheater Simon enzo.

 

Groep 4 en 5 heeft een praktijkles geschiedenis gehad! Daarvoor bezocht de combinatieklas kasteel Cannenburch in Vaassen. Tastbaar terugkijken in de tijd; wat vonden de kinderen dat boeiend!!

 

 

 

Dinsdag 30 januari 2018 zijn we met de groepen 4 t/m 8 naar het Rijksmuseum in Amsterdam geweest.

Een prachtige praktijkles over de Gouden Eeuw, waarbij de leerlingen de beroemde schilderijen van Rembrandt van dichtbij konden bekijken, maar ook de handelswaar konden bezichtigen die door de VOC in Nederland terechtkwamen.