Home

Inloggen

Hallo, wij zijn groep 3!

Leuk dat je even een kijkje neemt in onze klas! Wij zijn groep 3. Met eenentwintig kinderen maken we er een gezellige boel van!

Weet je wat het aller-leukste is in groep 3: leren lezen, schrijven en rekenen! Alle kinderen kunnen dat leren, leuk hè!

We gebruiken hiervoor de methode ‘veilig leren lezen’. Neem maar eens een kijkje op de website:www.veiliglerenlezen.nl  Met rekenen hebben we een nieuwe methode. We werken met Pluspunt en ontdekken alles over de getallen tot de 20 en uiteindelijk leren we ook al over de getallen tot de 100. Soms werken we in ons werkboek, maar we doen ook veel rekenspelletjes.

Naast deze vakken hebben we ook andere vakken als schrijven, lezen, gym, crea, muziek, natuur en tekenen. Ook zijn we dagelijks bezig met ons gedrag door middel van de kanjertraining; wat is fijn voor mij en de anderen om mij heen. Dat maakt ons échte kanjers. Wij hebben les van juf Jacolien Kok, juf Wies Mentjox en juf Metthilde Helder.

Ja we werken hard en leren veel in groep 3. Daarnaast hebben we ook veel lol met elkaar en doen regelmatig een spelletje tussendoor of een bewegingsliedje. Dat laatste daar zijn we heel erg goed in.

Groetjes van groep 3