Home

Inloggen

Kristal is een school die steeds meer gevonden wordt. Ouders die op zoek zijn naar een school waar de bijbel een centrale plek heeft in het onderwijs komen bij ons terecht. Wij zijn hier erg blij mee en willen ook in de komende jaren ons onderwijs christelijk vorm blijven geven. Vieringen en een jaarthema zullen hier een belangrijke rol in vervullen.

Nog niet zo lang geleden was het streven dat er ongeveer honderd leerlingen naar Kristal zouden komen. Die leerlingen zijn er ondertussen al. Dit stelt ons voor uitdagingen. Wij denken na over verdere vormgeving van ons onderwijs. Maar ook denken wij na over de inrichting van onze ruimte. Hoe kunnen wij dit zo doen, dat er optimaal geleerd kan worden.

We zitten sinds mei 2015 in een prachtig multi-functioneel gebouw. Ondanks de grootschaligheid van het gebouw, de Heerd, hebben wij toch heel duidelijk onze eigen plaats en onze eigen rustige sfeer weten te behouden. Dat merk je als je binnen komt. Dit is een plek waar je je veilig kunt voelen. Dat is wat ouders ons ook terug geven. De Heerd biedt ons mooie kansen tot samenwerking met andere partijen, zoals de bibliotheek, het Cultuurplein en andere basisscholen. Onze visie is: samen waar het kan, alleen als het moet.